Monday, June 30, 2014

KEM MOTIVASI

Pada 31 Mei - 3 Jun 2014 lalu telah diadakan Kem Motivasi Sekolah yg melibatkan semua pelajar baik rendah maupun menengah yg berada di bawah naungan Muassasah Darul Fuqaha. Program 4 hri 3 mlm yg dijalankn di Impian Country Resort, Hulu Langat Selangor berakhir hari ini. Kem sempena cuti sekolah ini bertujuan untuk memberi motivasi kepada semua pelajar agar kelak mereka menjadi pelajar yg cemerlang di dunia dan di akhirat serta menjadi muslim sejati, penerus perjuangan Nabi Muhammad SAW.

Sesi Latihan dalam Kumpulan (LDK)


Hari Terakhir Kem.

Aktiviti Petang pelajar (Kendiri)


Dalam Kem Motivasi ini pelajar banyak didedahkan dengan pengetahuan teori & pengetahuan praktikal. Sehubungan dengan itu, secara tidak lansung akan memberikan keyakinan diri serta mengenali potensi diri pelajar.

Diharap penyertaan Pelajar dalam Kem Motivasi ini memberi banyak manfaat untuk memantapkan lagi jati diri serta menambahkan pelbagai ilmu pengetahuan.

Pelajar bergambar diakhir program

Tidak dilupakan, jutaan terima kasih juga kepada semua guru-guru yang bertungkus lumus awal merencanakan   bagi  menjayakan program ini. Terima Kasih yang tidak terhingga juga kepada Fasililatator. 


Jazakumullahu khairan jaza'.


No comments: